Oogsten - zaden

OOGSTEN – MAXIMALE OPBRENGST

Tijdens het oogsten gaan we voor een maximale opbrengst. Onze New Holland CX 820 combine met strohakselaar kan worden voorzien van speciale hulpstukken en zo perfect op elk gewas worden afgestemd.

Verder kunnen we in transport voorzien om de oogst te vervoeren met containerbakken met een haakarm carrier. Lees meer bij Overige dienstverlening.

Granen
Diverse granen kunnen wij oogsten met onze combine met 6.10 meter varifeet maaibord, waarbij het stro versnipperd kan worden.

Graszaad
Het graszaad kunnen we zwad maaien met een 6 meter brede maaicombinatie - 2.80 meter brede frontmaaier en 3.20 meter brede achtermaaier - aan een tractor op breedspoor.
Het graszaad dorsen we met de combine met graszaadbord en opraapkleed van 5.80 meter breed.

Peulgewassen
Peulgewassen zoals veldbonen en erwten worden geoogst met behulp van het 6.10 meter maaibord.

Zaaizaad
Met een speciaal (koolzaad)voorzetstuk met verlengd ondermes en zijmessen aan de combine kunnen we onder meer koolzaad, mosterd, rucola en blad rammenas oogsten voor het zaaizaad. Lees meer bij Zaaizaadvermeerdering.

Gras
Gras maaien we zonder kneuzer met een maaicombinatie van 6 meter breed - 2.80 meter brede frontmaaier en 3.20 meter brede achtermaaier.

Drogen en schonen van zaden
Na de oogst van het zaaizaad, gebruiken we een speciale techniek om de zaden te drogen en te schonen. Lees meer bij Zaaizaadvermeerdering.

Bent u benieuwd hoe wij op uw percelen maximale opbrengst kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

website gerealiseerd door RAAD bedrijfsoptimalisatie | RAAD webdesign