Gewasbescherming

GEWASBESCHERMING - OPTIMAAL RESULTAAT, MINIMAAL VERLIES

Om optimaal resultaat te halen uit uw perceel en gewas, streven we naar minimaal verlies. Wij zijn gecertificeerd om uw gewassen te beschermen tegen onkruiden, ziekten en plagen bij de teelt van gewassen en het beheer van vegetaties. 

Voor gewasbescherming maken we gebruik van verschillende machines.

Getrokken spuit - John Deere 732
De getrokken spuit heeft een tankinhoud van 3200 liter en een werkbreedte van 27 meter.

Zelfrijdende spuit – Agrifac Condor IV
De zelfrijdende spuit heeft een tankinhoud van 4000 liter en een werkbreedte van 33 meter, high tech air plus systeem,  Luchtdrukwissel systeem,                         en de mogelijkheid om met Gps taak kaarten te werken.

                                                              

Beide machines zijn uitgerust met een geavanceerd computersysteem met GPS en GPS sectie afsluiting. Hiermee kunnen we verspilling en overdosering van gewasbeschermingsmiddelen minimaliseren. Dit is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Quadspuit

De quadspuit heeft een tankinhoud van 100 liter en een werkbreedte van 3 meter.
De quad kan ingezet worden op moeilijk bereikbare plaatsen. Ook kunnen wij de quad gebruiken voor bijvoorbeeld het strooien van slakkenkorrels.

Toedienen vloeibare kunstmest
Naast gewasbescherming zetten wij deze machines ook in om vloeibare kunstmest toe te dienen. Bij het toedienen van vloeibare kunstmest gebruiken wij speciale toebehoren. Lees meer bij Meststoffen & bodemverbetering. 

Gewasbeschermingsmonitor
Iedereen die voornemens is gewasbeschermingsmiddelen te (laten) gebruiken, moet tijdens de teelt een gewasbeschermingsmonitor bijhouden. Alle gebruikte gewasbeschermingsmiddelen en -maatregelen die op het bedrijf zijn toegepast moeten hierin gerapporteerd worden. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf de Gewasbeschermingsmonitor bij te houden. Klik op onderstaande knop 'download' om het formulier te openen.

U kunt het formulier uitprinten en invullen. Zo kunt u eenvoudig en snel uw teeltmaatregelen registreren.

Bent u benieuwd hoe wij gewasbescherming op uw percelen kunnen toepassen? Neem dan contact met ons op.

website gerealiseerd door RAAD bedrijfsoptimalisatie | RAAD webdesign